sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sunday - Funday

Hauska ja hauska miten sen nyt ottaa ainaki mukava päivä :) Uskalsin tänää jopa sen 4kilometrin lenkin käyä kävelemässä tämän 2viikon tauon jälkeen.
Hyi kauhea miltä tuskalta tuntui kun vaan ollu ja levännyt tämän flunssan ja lääkekuurin kourissa ! Oikeestaan täys rentomeininki tänää ! Yleensä ressaan, että täytyy tehdä kymmenen asiaa päivän aikana mutta ehei, tänää ei semmosesta huolta kanneta :)

Asiasta kukkaruukkuun  ! Olen siis Tammikuusta nyt Huhtikuuhun ollut Fitfarmin nettivalmennuksissa mukana ja edelleen olen. Hyvin on itsekuri pitänyt, treenit luistaneet ja tuloksia tullut, tosin nyt tämä 2viikon tauko on ollut tässä esteenä.
 Löysin tuttavan linkkaaman linkin kautta ilmaisen 3viikon nettivalmennuksen. Tottahan toki sinne rekisteröidyin ja ilmottauduin heti. 3viikkoa miltein samalla meiningillä kuin FF:n kautta. Kalenteriin sitte kirjattu päivät jolloin treenit tapahtuu, odotukset on kovat niinku mulla aina yleensä :D Täytyy olla, eihän tästä muuta muuten tulekkaan ! Huomenna starttaa siis 3viikon uusi tuuli nettivalmennuksena.

Sunnuntainahan täytyy olla rentomeininki niinku yleensä - aateltiin lähteä päiväsaunaan :)
Harvemmin sitä päivisin tulee saunottua, kun tavaksi jääny aina ilta ! No tulee sekin hoidettua ajoissa eikä aina yömyöhällä !

Tuossa sukulaiselta tilailin Dermosil:n tuotteita ! Toinen kerta kun tilasin tuotteita, ja ei koskaa ole tarvinnu pettyä :) Täytys tänää tutustua vähän tarkemmin noihin. Kyllähän nuilla alkuun pääsee :)

Oikein mukavaa relax sunnuntaita kaikile  !

Limevesi jaksaa aina hymyilyttää <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti