lauantai 10. toukokuuta 2014

Perjantain roadtrip.







Viikot ne vain kuluu ! Tuntuu että hetkessä koittaa perjantai :) 
No käytiin etukäteen miehen kanssa viettämässä äitienpäivä mukavat Rovaniemellä ! Ai ku oli ihanaa !
Käytiin hierojalla aukaseen niskajumit Neuvoset- paikassa, ja johan on aivan erilaiset niskat nytte verrattuna niihin jumeihin :D Tuntuu ettei koskaan ois niskat ees ollu jumissa, erittäin ihana ja levollinen mieli :)
Sillä aikaa ku mies oli hierojalla niin kipasin vauhdilla Sunclubile ottaan arskaa! Viime kerrasta oli niin paljon aikaa, etten yhtään muistanu miten sitä korttia sinne koneeseen käytetään ja lisätään rahaa- ja aikaa :D Siinä meni hukkaan sitte useampi kolikko ja kusi koko homma, kerkesin sen 6minuuttia nauttia sielä ! No rajat tuli kuitenki, sehä se oli tarkoitus ;)


   




Shoppailujen kautta kotia ! Kyllä, eihän sitä kotia lähetä ajamaan ilman että oot käyny tuhlaan visan miltein nollille :D No ehei, sain etukäteen äitienpäivälahjan <3 Rakastuin täysin, mies se tietää mistä pidän, ainakin yrittää tietää välillä mun vihjailujen kautta :D No tästä tulevasta äitienpäivästä tulee takuulla parempi kuin vuosi sitten! Vuosi sitten en asunut vielä täällä landella neidin kanssa, oltiin käymässä vain viikonloppu täällä miehen luona, ja muistan sen pienen kakun jonka väänsin itelle :D hahahaha

Ehkä tänä vuonna mun ei tarvi väsäillä mitään, kun en herkkuja kaipaakkaan! Herkuksi riittää vaikka ihana mansikka smoothie, eikä mikää sokerikerma kakku :D No joo, tarkoitus kuitenki ois mikäli neidillä kuume laskee, niin mennä huomenna mummoni luona käymään toivottamassa äitienpäivät ja viedä paketti :)

Treenit sujuu mukavasti, tänään lauantaina ois pitkästä aikaa mittaamisen paikka ! Katsoa miten sitä on edistynyt taas tässä välillä :) Kuvista päätellen kohtalaisen hyvin kun ajatellaan, että teen vain ja ainoastaan kaiken kotona ! Vaatii hyviä hermoja näin "kärsimättömältä" :D








Lisäilläämpäs muutama kuva taas tänne kertomaan tapahtumista :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti