sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin !









 Kesäloma - lomaa töiden teosta ! Tätä on ootettu kuin kuuta nousevaa (Y) Raskaan ja vaikean työkauden jälkee on loma kyllä todella hyvästä ! Yritetään nyt nämä pari viikkoa nauttia tästä lomasta ennen alkavaa kolmivuorotyötä :) Yritys kova ! 

Kesän aloitus .. Joo tuli käytyä kotikonnuila pyörimässä päivän ajan ja shoppailtua niin että visa todela vinku ! Tää kesä on toisaalta pahasta, tekee mieli kokoajan kaikkea, ostela .. mennä .. varsinki jos sattuu erityisen lämmin ja ihana kesäpäivä :D Mutta itsekuria ! Siskon kanssa vietin aikaa ja pidettiin synttäreitä tottakai kiltisti, mites muutenkaan ? AJOISSA nukkumaan ja seuraavana päivänä meille tänne kotia landelle :)







Että ... " lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin " !

Treenit .. Sujuu ihan kivasti! Nyt vaan kesänaikana yrittäny pitää lepiä enemmän mutta silti noudattaen ruokavaliota, vähän lipsunu tietenki mutta suurpiirtein edelleen punnitsen grammalleen ruokamäärät :) Onhan sitä tullu tehtyä jo viimeiset puolivuotta, miksei seuraavakin 6kk ? Ei ressaa ollenkaan, haluan noudattaa sitä tiettyä rutiinia mikä on puolivuotta pyöriny tässä arjessa :)
Ja tottakai olen sallinu muutamia päiviä itselle syödä mitä haluttaa, kumma vain kun ei karkit eikä muut herkut käy edes mielessä, enemmänki kaikki ihanat hedelmäsmoothiet ym muut sellaiset :D Hyvä näin, koska täsä viimeisen puolenvuoden aikana kaikki entiset intohimot on kadonnu suoraansanottuna helvettiin ja kauas sinne :D Go meikä go !











Sitte viimeksi tarttuki prismasta tää ihana hedelmäsmoothie mukaan. Onhan tää tuttu entuudestaan mutta prismassa oleva esittelijä sai mut ostamaan tämän ! Nam ja kieli oli lähteä mennessä :p







Pudding  ! Kauan aikaa haaveillu koska sitä puddingia ostais ja alkais laittaan osana ruokavaliota, no nyt se tapahtu ! Enkä kadu yhtään, aivan superhyper parasta ihanaa mitä voi olla olemassa ! Mutta hintahan on aika suolanen siihen puddingin sisältöön nähden. Hyväähän se on .. täytyy nauttia siitä sillointällöin !








MÖKKIBAILUT & perjantai 13päivä !
Sovittiin aikoja sitte että lähemä möksäle piettään bailut perjantai13 päivän kunniaks. Alkuperäsen suunnitelman mukaan suunnitelmathan muuttu mutta, niin sitä vain saatiinki porukkaa kasaan ja päästiin hauskan pitoon  !!! Talviturkki tuli heitettyä pois, grillailtiinki sielä kaikenlaista, musiikin tahtiin heitettiin kunnon bailandoot ja niin pidettiin täysilä satanenlasissa HAUSKAA ! Eikä sattunu mitään vaikka perjantai13 oliki, taikauskonen kun sitä on :D hah






Eikai sitä muuta, nyt nautitaan tästä lomasta 2viikon ja 1päivän ajan !!! NIIN lomalla, meikä niiiin niin nauttiii ja nauttiii tästä :) Kyllä täsä on loman ansainnu täysin. IHANAA KESÄÄ KAIKILE ! Juhannuskin tulee vaihvihkaa, se meneeki kotona perheen kanssa ollessa :)




(perjantaina13päivä ja niin möksäle rentoutuun! )






(pakko oli ostaa testiksi näitä ja näihin rakastuin ! )





(kesän paras ja ihanin "oloasu" kehtaa pistää kesän käyntiin :> )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti