keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen ja ...











Niin se oli tuo pääsiäinenkin tuossa. Sitähän satsasi kaapin täyteen safkaa ettei vain lopu.
No ei se kyllä loppunut vaikka niin ajatteli :D Miksi näistä tämmöisistä pyhäpäivien ns. perinteistä on vaikea päästää irti?
Tarkoitan tässä sitä, että ainakun on tulossa jokin tämmöinen pyhä, meikäläisestä puhkeaa "maailman paras " kokki kotona ja kaikki onnistuu täyteläisiä menuja myöten :D ?









Onhan se mukava tehdä ja laittaa, ja onhan se mukava sitte katua taas, että mitä helv... teen!
Ne houkutukset, ne on niin pirulaisia. Miksi itsekurin hallinta onkin niin vaikeaa? Miksi täytyy pohjimmiltaan olla sokerihiiri jolle maistuu tuo sokeri ?ITSEKURI, ITSEKURI!
Tiesin, että tää tulee joskus tapahtumaan ja se tuli nyt. En tarkoita sitä, että posket pullolla ois vedetty makiaa mahan täydeltä, vaan makeaa sellaisissa rajoissa joka ei nyt ainakaan hyväksi ole.








Kyllä se niin on, että täytyy pitää lappu silmien lähettyvillä missä on A4 kokoisin kirjaimin sana: EI!

Ja varsinkin se oli niin erehdys alentua syömään mitään sokeripitoisia nameja, kun treenitkään ei ole kulkenu mihinkään suuntaan flunssasena. Voi jummijammi!

Hah, niin ja se tunne.. oot lähdössä työhaastatteluun ja haluaisit laittaa pitkästä aikaa farkut jalkaan :D Kävin kaapista kaikki farkut läpi ja yhdetkään housut ei jalkaan mene enään :D Ainoa housut mitä tällä hetkellä VOI käyttää on FREDDYT ! Ei .. ei kertakaikkiaan vaikka miten vääntää ja hyppii, että housut livahtais jalkaan niin ei =D Näitä kaikkia farkkuja on viimeksi pidetty tasan vuosi sitten :D
Mitä on tapahtunut? Onhan nämä jalat muokkaantunu enemmän lihaksien puolelle mitä ne oli vuosi sitten, vuosi sitten ne oli pikkuiset kintut :D Kyllä ei tiennyt, että itkeäkkö vai nauraa kun ei farkut mene jalkaan, ei yhdetkään !? Ei auta kuin lähteä housukaupoile :)







Niin tosiaan joo. Työhaastattelu oli ja täytyy myöntää että elämän ensimmäinen semmoinen !
Työpaikan olen aina saanut suoraan ottamalla yhteyttä firmaan tai laittamalla hakemuksen jonka verukkeella on sitten valittu työhön heti :) JÄNNITTIHÄN SE !

Onneksi olin valmistautunut mahdollisiin kysymyksiin ja niihin vastaaminenkin meni oikein loistavasti :) Tyytyväinen olen siihen, että hakijoita oli 96, joista 20 valittiin haastateltavaksi :) Nyt peukut ja varpaatkin pystöön, että pääsen sinne duuniin!!! 


No mut pääsiäinen meni kaikenkaikkiaan kivasti ja oli mun pikkusisko meillä koko pääsiäisen lomailemassa :) Itse tai tuntea tuota kelkan huumaa rälläilemällä ravella :D Napsittiin kuvia ja tehtiin pääsiäis ajan menu ! Nyt koitetaan saada parempi vaihde päälle ja sata tuhat lasissa eteenpäin !!!









Ihanaa loppuviikkoa kaikille.

- Miia 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti