keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kiitettävää pukkaa !





Kirjoitellut taas painottui näköjään keskiviikko päivään :D Päivä kun päivä, kiitettävää pukkaa! 
Oman kehittymisen suhteen !
Motivaation puute kun välillä tulee, mutta se on pieni este välillä :)
Kyllä ne omat kuvat on parhaimmat motivaattorit omassa kehityksessä ja kasvussa !
En tietenkään allekirjoita sitä, että toimiiko se välttämättä kaikilla mutta mulla ainakin.
Ja oon siitä enemmän kuin iloinen !!!!!! 

Eilen palasin miettimään lähtötilannettani mikä oli 14.1.14 !  Karseaa. Järkyttävää. Oksettavaa.
Oon niin iloinen, että oon kaikesta huolimatta raatanut hikipäässä punttien kanssa välittämättä siitä, mitä toiset ajattelee :) Koska tiedän mitä teen ja miten ja kenen vuoksi .. JUURI itseni vuoksi en muita miellyttääkseni.





Mulla naurattaa jälkikäteen miettiä "syitä" miksi kaiken alottaminen on ollu vaikeaa ennen tammikuuta .. On ollut tiukat raamit sen suhteen, ettei aikaa muka ole tehdä mtn. Selityksiä vain. Onneksi sain sen pistoksen päähän, että nyt on aloitettava se mistä on haaveillut 15vuotiaana teininä :) Päätökseni on viimeiset 11 kuukautta pitänyt. Ja tulee pitämäänkin. Kehityn ja kasvan, koska haluan kehittää itseäni äärirajoille saakka :)







On toki niitä lipsahduksia tullut, mutta sellaisia mistä en todellakaan ala itkemään ja laskemaan kaloreita :D Kuten se, että perjantaina vaihdoin vaihteen viihteen puolelle enkä laskenu niitä juomakaloreita yhtään, vaan nautin siitä illasta kyllä täydellä sydämmellä tanssien 4tuntia hikipäässä :D Samoin sunnuntainen isänpäivä. Ei kyllä mielessä käynyt, että alan laskemaan kakkupalojen kaloreita, vaan söin hillitysti ja ehkä vähän nauttienkin siitä ;)








No joo, jätetääs nyt syömiset ja juomiset sikseen !

Tässä kotosalla kun sitä työttömänä nyt ollaan niin on aikaa suunnitella ja sisustella kotona :)
Muutamien viikkojen ajan tässä mietitty, jos tehtäisiin kuntosali alakertaan. Mikä ei siis ole mahdottomuus. Inhottavaa aina eteisessä peilin eessä nostella painoja ja toisessa huoneessa käyttää crossaria :D No hyvä syy aloittaa laittelut sisällä on kun tilattiin etukäteis joululahjana kuntokeskus kotia ! Jes. Tuntuukin, että kun kotona treenaa niin sitä joskus kyllästyy pelkkien painojen nosteluihin vaikka ohjeet onkin monipuolisia :) Mutta sitä ootellessa, kun pääsee laittamaan huoneen kuntosaliksi jonne tulee kaikki mahdolliset pelit ja vehkeet :D 









( aamupala on mulle tärkein, ja ihanin ajankohta päivästä :D )


Tästä tuli nyt tämmönen pikapostaus :) Ei oikein tule muuta kirjoitettavaa mieleen, Huomista kampaaja aikaa odotellessa ! Huomenna tulee taas vaaleampaa raitaa ja erinäköä meikäläiseen :) En malta odottaa. Ei muutaku aamutreenien pariin :)



Ja ainiin  !!!! Meinasin jo unohtaa :) Tuossa viikko sitte pyörähdin kotikonnuilla Halloween teeman kuvauksissa tanssiryhmän kans. Tulihan kuvista ihan jees, olikin mun tokat kuvaukset.
Paljon paremmin meni kuin ekalla kerralla.

 No tässäpä pari kuvatuotosta otoksista :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti