lauantai 1. marraskuuta 2014

Detox kuurin kokeilua ja motivaation puutetta !





Joo, palataanpas viikkojen takaisiin kuulumisiin. Aika kun on taas mennyt ja kuukausikin vaihtunut :)

Yleiskuulumisiin ... AMK valintakokeissa on käyty. Pää oli kyllä niin pökkyrällä kaikenmaailman sosiaalipedagogisista asioista, sosiaalipoliitikan ja kaikenmaailman muun asioista :D No tentti on käyty kuitenkin tekemässä, tottakai toivon että sinne pääsen.

 Mutta hakijoita sinne on ollut 250, joista 30 pääsee monimuoto opiskeluun. Mahollisuus on pieni mutta yritystä senkin edestä :) Valintakokeet olivat kirjalliset kolmen kysymyksen kera, esseemuotoisesti toki vastaten.
Alkoi siinä 1,5h kirjoitusajan kohdalla tökkiä, enään ei pää jaksanut muistista repiä asioita :D Joten kun 2h oli täynnä ja siinä pähkäilin aikani, päätin että koe on siinä. Vastasin sen mitä muistin niin hyvin kun vain pystyin :)




MOTIVAATIOON !  Mun motivaatio on ollu niin niin hakoteillä. EI kertakaikkiaan mitään rotia. SYÖMISIEN KANSSA. En tiiä mikä sen lamautti ? Ehkä tenttiin lukemiset, joihin piti käyttää kaikki aika ja jättää reenitkin sivusuun lukuunottamatta muutamaa jalkatreeniä. Jotenkin sitä kaipaisi taas jotain "vaihtelua" treeneihin, vaikka vastahan mä olen teetättänyt uudet ohjeet PT:LLÄ?

 Miten tää kaikki tuntuukin taas niin hankalalta? No ehkä sekin, että tässä on ollut kaikenlaista säätämistä asioiden suhteen.. riitoja, erimielisyyksiä, vastuunottamisia ja pettymyksiä. Ehkä ne sitten on syöny mua sisäisesti niin paljon, että motivaatiokin on kadonnut ?

Mutta siihen tulee MUUTOS JA LOPULLISESTI !

 


Eilen mietin ja pähkäilin suuresti, että aloitan Tammikuussa15 alkavan BC:n Fitfarmin kautta ! Siitä ei olekkaan kokemusta. Mulla täytyy ilmeisesti olla "valmennus" netin kautta, että mä pysyn siinä motivaatiossa ja tavoitteessa enkä lipsu mistään asiasta. Niin se oli myös Tammikuussa14.

 Olin Fitfarmin kahdessa nettivalmennuksessa kevääseen saakka, enkä lipsunut ollenkaan koska oli se valmennus netin kautta. Ja nyt kun ollaan menty maksetuilla ohjeilla itse kotona, niin huomaa tämän, että näin voi käydä. Ja myös voihan sekin vaikuttaa, että olen pitänyt niin tiukkoja raameja itseni kohdalla, että en ole sallinut mitään ylimääräistä mitä lapussa ei lue. Tällä hetkellä lapusta lukeminen aina ruokaa tehtäessäkin tuntuu niin vastenmieliseltä - katso mitä saat syödä - katso mitä ruokaa nyt saan ottaa .. Mmm !

Olenkohan sitten kyllästynyt tiukkojen raamejen noudattamiseen? Ehkä, mutta en todellakaan kaipaa sellaista " vapaata " olemista ns. normaalia elämää. Mulla täytyy olla selkeät ohjeet ja raamit asioille, että pysytyn ne toteuttamaan, mutta itse tiedostan kuitenkin, että tää on mennyt överiksi..




Aijonkohan seuraavat 10vuotta syödä rajoitetusti lapusta lukien mitä saan syödä aamupalaksi? Ehkä en.. On tää syöminenkin niin vaikea asia :D
Ja sen sisäistäminen. Mutta toisaalta ihan hyvä katsoa miten laittaa itsensä likoon ja miten paljon on valmis tekemään asioiden eteen.



Tästä aiheestta riittäisi kirjoitettavaa yllinkyllin.. YLLÄTYS :D Ehkä vaihdetaan nyt ajatukset menneeseen 7päivän DETOX KUURIIN !!!! 

DETOX DETOX DETOX !
Kokeilin sitten 7päivää DETOX kuurin. JOKA MENI PIELEEN JA EI OLE YHTÄÄN MUN JUTTU.
 Suositeltavaahan oli, että kuurin aikaan EI KÄYTÄ ollenkaan kahvia, eikä muutakaan kuten tupakkaa. Ja kokemuksien mukaan pastan, riisin , leivän ja perunan jättäminen 7päivän ajaksi tehostaisi jollain tavalla kuurin vaikutuksia. No en oikein voinut luopua REAL-leivästäkään 7päivän ajaksi.





Kuurin ekat päivät oli ihan OK. Ja tuntemuksia kuurin vaikutuksesta huomasin heti :) Samana päivänä myöhemmin tehtävät treenit pistivät todellakin hien virtamaan ja sitä virtasi todenteolla :D Kahviakaan ei enään haluttanut seuraavana päivänä. Mutta joka aamu kuurin ajan join kuitenkin 1kupillisen, koska enempää ei edes haluttanut?! Kummallista.. joka aamu kun juon sen ainakin 2,5 kupillista :D

Eikä nälkäkään oikein ollut. Söin normaalisti 3tunnin välein jättäen tosin pois riisin,pastan,perunan.. Real-leivästä en luopunut enkä riisikakuista :) Ekat tuntemukset ja vaikutukset myös toisenpäivän aikana.. TURVOTUS OLI KADONNUT ! Kuinka mahtava olo kun ei turvottanut. Josta olen kärsinyt, kunnon pöhötyksestä ! Joka on todella järkkyä..





Nesteitä varmaan liikeni pois kehosta. Painomuutosta en tiedä, koska puntarista oli loppunut paristot enkä voinut tehdät mittauslukemia :D No jokatapauksessa olo on ainakin kevyempi. Mutta pieleenhän se meni kun eräänä aamuna sitä litkua en päässyt juomaan, jonka johdosta se siirtyi päivällä eteenpäin kuuri.
 Eli kuuri EI ainakaan sovi minulle koska en voi olla ilman kahvia. Ei se varmaan nyt mitään aiheuttanut se 1kupillisin juominen aamulla mutta kun olisi pitänyt olla aivan ilman...

No tuli sekin kokeiltua :) 



Näin marraskuun ekanpäivän kunniaksi lähden sitten kotikonnuille Rovaniemelle pitämään TRITANIUMIN vaatteista esittelyä erääseen kauneushoitolaan jonne tuli pyyntö :) Otin ilomielin vastaan ihka ensimmäisen esittelyni. Siitä se lähtee :) Kirjoittelen siitä sitten tapahtuneen jälkeen lisää.



Sain taas pikkusiskoni meille. Eilen lokakuun vikan perjantaipäivän kunniaks päätettiin kokkailla halloween tyylisesti. Kokkailtiin burgereita ja leipastiin salmiakkimutakakku  ! Tämmönen meän arjen ilo synkkien aikojen jälkeen... No todellakin sallin itselleni "vapauden" eilen.. Enkä tällä kertaa kantanut siitä minkäänlaista syyllisyyttä kuten yleensä :D








( toisien FREDDYJEN omistaja, eihän näihin voi olla rakastumatta <3 )




Tämmösiä pähkäilyjä ja stooreja tältä osin.. Jospa nää asiat sitten loksahtelis jossain vaiheessa "paikoilleen" :) KYLLÄ !

OIKEIN IHANAA MARRASKUUN EKAA PÄIVÄÄ KAIKILLE ! ALETAAN TOTUTELLA PAKKASIIN :)









9 kommenttia:

  1. moro harri! löysin tän ku etin sun nimel googlest, ku mietin et löytyyks se tanssijuttu sun nimel =) t. noge

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja oon muuten kans kokeillu tota detox-juttua, mut mullaki se meni pieleen. ja oli muuten aika pahan makusta..

      Poista
    2. Voi Noge ! Ihana nähä sun kommentoivan kans tänne <3 Soriku en oo saanu aikaseks tekstata, meinanu mut sitte se on jääny ! Ehottomasti ollaan yhteydessä tässä paremmin :)

      Poista
    3. ps. Ei toi ollu kauheen makusta silleen :D Oli jotain passion makusta, no vähän muistutti jotenkin salmaria =D

      Poista
    4. ei se mitää, itelki tuntuu aina et menee päivät niin nopee ettei ees muista kaikkea=)

      Poista
  2. näitkö ton kommentin tos toukokuun jutus?

    VastaaPoista