keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Keskiviikon keisari !




Taas voi sanoa, että jopas aika juoksee menemään :D

Kyllä tuntuu, että aamu kun lähtee käyntiin niin se on hetkessä jo ilta.. No joo. Viime viikolla vedin tarkkaa linjaa harjotusten suhteen. Ruokavaliossa tein muutoksia, eli se on nyt toistaiseksi hieman erilainen kuin aikaisempi. Tuntuu, ettei itselle kertakaikkiaan sovi hiilaripitonen ruoka. Semmonen pöhötys kokoajan, ehkä varmaa senkin vuoksi tuntuu että ei ole päässyt lenkkeilemään. Pelottaa, että entinen vatsan seutu on palaamassa takaisin. No olin ostamassa Detoxin 7päivän kuuria, mutta sitähän ei löytynyt sunnuntaina mistään, koska luontaistuote kaupat oli kiinni. Eli sitä päivää nyt tässä ootellessa, että pääsee testaan ekaa kertaa Detox kuurin, jospa se auttais jonkin verran pöhötyksen poistoon ja parempaan virkeämpään oloon, niinkuin monet kokeilijat kertovat :) Siitä sitten myöhemmin tänne, kunhan saan ensin käsiini sen purkin !


Ruoalla on niin suuri merkitys kyllä. No mä en ole nyt viimeisen viikon aikana "oikein" tarkasti punninnut ruokia, koska uudessa ruokavaliossa ne on merkitty desilitroina tai rkl. Jotenkin paljon helpompaa kuin se, että ne punnitaan grammalleen. Jotenkin niin tuskasta koska olen sitä tehnyt tosiaan sen viimeiset 10kk. No 9,5kk :D Ehkä vaihtelu virkistää tähän saumaan tämän osilta :)

Viikko takaisena perjantaina leivottiin neidin kanssa. Huomioiminen on jäänyt hieman vähille kun on pitänyt keskittyä uuteen ruokavalioon ja sen miettimiseen aikataulujen kera. Neitihän oli innoissaan, kun sai perjantain kunniaksi leivottua :" prinsessa suklaa kuppikakkuja " :) Tottakai mun oli pakko maistaa 3rkl raakaa taikinaa, jonka johdosta todella alkoi tehdä pahaa se ällön makea taikina :D Hyi, että! Se riitti mulle.





Mitähän muuta tällä välin.. No mun pikkusisko on ollut meillä kyläilemässä pitkästä aikaa. Valokuvailtiin ulkona muutama päivä sitten, ja eilen tiistaina salilla napsittiin kuvia :) Ja ainiin, sain ihania tuliaisia Turkista ! NYkin lippistä sun muuta härpäkettä MK merkkejä myöten ! Sunnutaina ennen tanssiharkkoihin menemistä kävästiin lillasysterin kanssa Amarillossa syömässä. En todellakaan voinut kieltäytyä, koska edellisestä näkemisestä oli hurjan kauan aikaa ja sinä aikana oli erimielisyyksiä jotka sitten johti pieniin riitelyihin, eli sellainen sovinto burgerhetki :D Ei enään ikinä ! Tai siis no ei ainakaan seuraaviin kuukausiin mitään ns. ylimääräisyyksiä ruoan suhteen. Ihan hyvä pysyä omassa tiukassa ruokavaliossa :)




Ja sitten niihin mun siskon ottamiin kuviin, mitä näpsittiin eräänä päivänä ...












Kauan aikaa oon miettinyt niitä PEPPUHOUSUJA - FREDDYJÄ ! Hinta ja laatu suhde ei kuulemma ole kohillaan, tai vissiin riippunu, että laittavatko tulemaan ns. maanantai mallin housut tai jtn :D No aikaisemmin oon bodystockilta tilannut ne "feikki" freddyt jotka todellakaan ei ole kestävät, ei ainakaan mulle, tai sitten ne olivat jotkut maanantai mallit ! No täytyi sitten sekaantua näihin FREDDYIHIN ja voin sanoa, että ne on maailman ihanimmat päällä !! Eikä todellakaan tekisi mieli muita käyttääkkään enään kuin noita oikeita FREDDYJÄ :D On ne vain niin upeat jalassa kuminauha vyötärön kera :)




No tärkeimpään sitten, eli tähän fitness vaatefiman edustustyö hommaan :) Eilen tiistaina saapui paketti ! Pääsin sitte jo eilen testaamaan Extremen topin ja housut  ! Aivan upean tuntoiset päällä ja varsinkin vaatteissa olevat kirjailut ja väriyhdistelmät  ! Niitä pitäisi sitten alkaa edustamaan tämän koko Lapinläänin alueella. Ja tämä tehdään kunnialla ja kaikella positiivisella asenteella :) Olen niin täpinöissäni tästä koko uudesta hommasta ! Joten siitä varmaan tänne postailen kyllä aikapaljon tarpeen tullessa. Täytyy ensin itse perehtyä vaatteisiin tarkemmin sekä yrityksen tietoihin, jotta osaa kertoa luontevasti asiakkaille laadukkaista Tritaniumin tuotteista :)



























Näin tältä erään, varmaan jäi puuttumaan tekstiä ja niin sitä jäikin mutta on kauhea hinku alkaa tekemään keskiviikon reenit ja kokeilla toiset reenihousut :D

Kirkkain terveisin; MK 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti