maanantai 13. lokakuuta 2014

Maanantaina mahat maahan !










Mahat maahan maanantai käyntiin, samalla uusi viikko uusin fiiliksin :) 



Maanantai joka alkoi jalkatreeneillä ( jalat1  )  ! Pakarat kiittää taas. Hyvä niin koska ainakin tietää tehneensä treenit hyvin, perille on menny ! Toki vatsat1 myös tuli tehtyä. Mun vatsalihakset on niin surkeet vieläkin, onhan ne siellä ainakin ylemmät vatsalihakset jännittäessä näkyykin mutta alamahan seutu onkin se haastavin homma.. Siihen saa tehdä duunia mutta on ainakin jokin tavoite siinäkin :)





Aamulla aamusumppeja nauttiessa ja fitness blogeja selailellessa iski silmään eräästä blogista youtuben vatsatreeni video. Suurin osa siinä olikin tuttuja liikkeitä, mutta monta uuttakin. Täytyy siis kokeilla miltä uudenlaiset liikkeet tuntuu. Onhan se hieman eri katsoa videolta ohjetta samalla kuin, että katsoo paperista kuvana ja lukee tekstin :) Hieman vaihtelua treeneihinkin !











https://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo


Aivan sattumalta myös löytyi aamulla Soneran järjestämä kilpailu. Kilpailu jossa laitetaan hakemus ja kerrotaan omasta unelmasta ja millaista summaa unelman toteuttaminen vaatii. Laitoin hakemusta kehiin ja heti postattuani linkin, on tullut jo jonkin verran % tukea hakemukseeni :) Toivon, että niitä tulisi enemmänkin tässä 18päivän aikana ! Tässä siis linkki josta pääsee näkemään hakemukseni sisältöineen :) 






http://some.sonera.fi/10000/projekti/elaemaentapamuutoksen-tukemiseen




Peukut pystöön !

Viikonloppunakin treenit sujui ihan kivasti, havaittavissa perus väsymystä tietty mutta sekin selättyi eilisen sunnuntaisen lenkin parissa :D Tovin on 2kuukautta vierähtänyt edellisestä juoksu kerrasta, johan se oli aikakin :) Viikonloppuna myös enemmän keskityin kotona siivoiluihin ja tavaroiden järkkäämisiin. Ostoksillakin pyörähdettiin sunnuntaina Torniossa. Ruokakaupassa jossa useasti ei pääse asioimaan .. näkyi että sinnekkin oli saapunut protsku tuotteita. Ruotsin valmistamia.

Testin vuoksi niitähän tuli muutama erilainen ostettua. Ja totesin kyllä hyväksi kun vertasin muihin esim. patukoihin, kuten vaikka fastin naturally high 35g. Hieman erilaista makuvaihtelua välillä :) Välipalana kahvin kanssa niin bueno ! 





Näihin tunnelmiin ja sanoihin - oikein mukavaa viikkoa kaikille etenkin treenaajille treeni-iloa !

2 kommenttia:

  1. hei nyt näyttää tosi hyvältä tää ulkoasu sulla blogissa, tärkeintä että se on just sellanen ko ite tykkäät! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla kaimaseni :) ehkä tähän nyt pikkuhiljaa on tulossa se "omatuntuma" että alkaa löytyä se oma tyyli tai jotain :D

    VastaaPoista