lauantai 11. lokakuuta 2014

Kotona eka kotona vika !


Kotona eka - kotona vika !


 
Treenit sitä ja tätä ja tuota :D Jotenkin oon nyt kyllä ottanu rennosti tän viikon ! Syystäkin. On 1,5vko ollu jäätävän kipeä olkapää, ilmeisesti tulehtunu koska jänteet ei napsu paikoilleen. Saa nähä tarviiko lääkäriin soitella tästä sitten.

Tiistainen ilta meni Ortopedialla. Onneks syy oikean jalan limapussitulehdukseen selvisi. Mikä helpotus !  Kesällä oli yhtä tappelua jalan kanssa, kipua ja huutoa piikkien kera :D Siinä kerkes nykyisen paikkakunnan TK:n väkiki jo huolestua, että leikkaus edessä =D Voi elämän kevät.
Oikea kunnon lääkäri totesi päättäväisesti sen olevan rasitusvamma, mitä ajattelin itsekin jo heinäkuussa ! Sehän se oli. Liian kova treeni yhtäkkiä elämässä, on aiheuttanu sen sarvennoisen limapussitulehduksen joka voi jatkossakin tulla. NYT onki ollu pidemmän aikaa hyvä kausi, eikä ole vaatinu kortisoonipiikkejä. * koputtaa puuta * :) Eikä vaadi jatkotoimenpiteitä, sen kans on elettävä jos tulee. Ymmärrettävää kyllä  !





Tähän väliin pikaisesti. Sain kommenttia tekstiini; motivaatio pläjäys :D Kommenttia tästä ulkoasusta. Joo tämähän ei todellakaan mene äidinkielellisen opin mukaan tekstinjaottelut sun muut kohilleen, mitä sitten? Mulla on syy tähän, että mä oon tottunu kirjottaan tällä tavalla jo 17vuotiaasta saakka :D En tykkää että teksti on yhtä "liimattua" sylttyä putkeen, vaan tykkään jaotella sitä näin että mukavampi lukea toisillaki :D Eikä pahemmin ole tullu kuunneltua äidinkielen ylä-asteen tunneilla,eikä kyllä ole äidinkieltä ollutkaan sen jälkeen ei edes omassa ammatissa :D Mulle on aivan sama missä se pilkku on tai muut välimerkit .. KUNHAN ITSE saa selvää niin se on jo aika hyvä (Y) Vai pitäiskö alottaa iltaharrastuksena äidinkielen uudet kurssit ? Saattaahan niitäki löytyä ja ois varmaan pirun hyvä kyllä :) Mutta taidan silti pysyä vielä toistaiseksi kuitenkin aivan tällä linjalla ilman "uusia" oppeja.

Tässä on nyt viikon ollu kotona. Kyllä viikko on aivan passeli aika mutta valitettavasti tämä työttömänä kausi jatkuu toistaiseksi. Toisaalta kiva - KOTONA EKA - KOTONA VIKA jatkaa treeneihin keskittymistä ja sen semmosta muuta hyödyllistä ! Motivaatio ollu hippusen verran kadoksissa tämän viikon aikana, oli menoja moneen eriin paikkaan tällä viikolla niin sekoitti sitten treenihommatki sovituilta päiviltä täysin :/ No eipä se maata kaada, viikko meni ihmetellessä, toinen viikko menee toimiessa :D 





Suoraa päätä asiaan  ! Eilen perjantaina 10.10 kunniaksi tein TODELLISEN muodonmuutoksen. EN ala enempää siitä sepostaan tänne, koska viiltää henkisesti omalta kohdalta asia, no mitä sitä murehtia nyt on nyt ja näin tällä kertaa :) NÄIN ON NÄPPYLÄT  ! Outoa olla tämän näköinen tällä hetkellä :D Mutta kyllä on helpottunu ja huojentunu olo, voi että !!!!






Mulle on tällä viikolla tullu kysymyksiä treeneistä. Ihan mukava saada kysymyksiä ja päästä vastaamaan omalla näkemyksellä asia :) Toisaalta kaikkea en toki itsekään voi kertoa, koska opit ja ohjeet on maksetuista valmennuksista. Kylläpä se stooreilu motivoi itseäkin :D No tulevaa viikkoa kohden täyttä päätä, täytyy skriivata uudet väliaika tavoitteet tai oikeastaan tehdä itselle selväksi mitkä meni pieleen tältä erältä. 10päivän päästä ois koittanu tavoitteiden katsastelu. Mutta sielä on niin monessa kohtaa nyt tullu p*skaa lipsumista, että ei tosikaan. Päähän pinttyneitä tapoja. Ja ne tavat täytyy vain saada pois pääkopasta ! ÄÄÄÄGHH. Kyllä se tästä, otan itseäni niskasta kiinni ja teen kunnolla ne tavoitteet ja teippaan jääkaapin oveen !  :) 


Tämmöstä tältä erään. Valmistaudun tulevan viikon antimiin :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti