tiistai 7. lokakuuta 2014

Muutos lähtee sinusta itsestäsi






Valokuvaus;  © Heikki Peltonen




Näin tiistaisen aamun kunniaksi päätin pohdiskella oman kropan projektia, sitä miten muutos lähtee sinusta itsestäsi.. :) Mullahan ajatus lähti eilen jo liikkeelle, nähdessäni ne aivan ekan ekat aloituskuvat jotka on napsittu tammikuun 14 päivä :D 


Miten sitä on kehdannu väittää, ettei aikaa ole, tai on muuten vain kiire ettei ole aikasemmin kerennyt tehdä mitään? P*skaa tekosyytä vain ! Mun osalta :D Aikaa on perheellisenäki, aikaa on kun järjestää. Kaikki on VAIN itsestä kiinni miten motivoitunu on järjestämään aikaa ja on halua tehdä projektin eteen kaikkensa  ! Onneksi sanonta; " parempi myöhään kuin ei milloinkaan " pitää nyt paikkaansa :)

 Suorastaan järkyttävää HUOMATA jälkikäteen minkä näköinen on voinut olla aikaisemmin. Aivan jotain hirveää. Paluuta entiseen ei todellakaan ole, onneksi nyt on nyt ja tajunnut tehdä kaikkensa ettei samanlaiseen lähtökohtaan päätyisi :D Eikä onneksi pelkoa siitä.


Aamuiset selfiet !


Joillekkin on vain hyvin vaikeaa itsekuri ja päätöksien pitäminen. Tiedän niin monta ihmistä ketkä on yrittänyt saada FITNESS kropan lipsumalla jokapäivä jollain tavalla tai muuten menemällä sieltä mistä aita on matalin. Ehkä se ei aivan niin mene, että syödään viikottain kermakakkuja ja lisätään kuvia kun on tekemässä viikon ekaa aerobista 1tunnin kestävää crossari reeniä ! Ei ainakaan mun mielestä. Täytyy myöntää, että todella todella vaikeaa on ollu itsekin luopua asioista mitkä on ennen ollu kuin "henki & elämä " ! Mutta itsekurista se lähtee. Ei se auta, että päätät päiväksi tai viikoksi jonkun tai vaikka jaksoksi 6viikon ajaksi ja sitte homma lähtee käsistä aivan totaalisesti :D



Jos päätät jotain niin PIDÄ PÄÄTÖS ! Älä lipsu siitä, tee tavoitteet mustaa valkoiselle ja noudata sitä. Ajattelet, että joskus sä oot parhaimmassa tikissä kunhan vain duunia teet sen eteen ! 

Kyllähän kaikki on luonteestakin kii. Jos luonteeltaan on sellainen, että sama se, tehdään nyt jonkin aikaa tätä ja sitten olkoon.. luonteeltaan siis sellainen ettei kykene päättämään asioita ja riipasee asioiden vierestä, luulempa ettei se homma sitten onnistu. 

Kyllä se oma päätös omien muutoskuvien kera on aika suuri vaikuttava tekijä ainakin itselleni :) Koska SE NIIN MOTIVOI kun näkee millainen on ollut aikaisemmin ja mikä nykyhetkenä. Kaikki lähtee niin ITSESTÄ !!!! 




Äääh, mitä sitä vatvomaan :) Palataan nyt hieman omiin kuulumisiin tässä välissä tämmösen tekstin jälkeen :D



Kyllähän tässä itsellä on mennyt aika tähän kotona totutteluun tällä hetkellä. Ja siihen, että nyt on aikaa täydellisesti keskittyä treeneihin ja omaan kroppaan ajan kanssa. Ihanaa !!!!
Viime viikko meni juostessa paikasta toiseen. Kittilässä & Levillä tuli pyörähdettyä kuvauksissa ystäväni kanssa. Sen verran uskaltaa ja voi paljastaa, että Napapiirin Sankarit2 elokuvan kuvauksissa :) Nukkumiset meni kyllä miten meni viime viikolla ja nyt univelat on yrittäny kuittailla itteä takasi. Perjantaina harkat Rovaniemellä ja lauantaina tanssiryhmän kuvauksiin Rovaniemelle !



Tanssiryhmän teeman kuvauksiin kotikonnuille. Hiukset käherretty !






Valokuvaus:  © Heikki Peltonen



On saanu juosta pää kolmantena jalkana :D Tää viikko on alkupäästä rauhallisempi, loppu viikkoa kohden taas kiihtyy ! 


EI sitä aina olla juoksemassa ja menossa pää kolmantena jalkana. Välillä se on tämmöstä :) Treenit sujuu mukavasti, pakarat kiittää taas maanantaisesta treenistä ! Poltetta on :D Muistais .. niin muistaispa sitten kehonhuollonkin .. Tahtoo aina jäädä mutta nyt yrittäny ottaa itteä niskasta kii ja sanoa, että ne venytykset NYT ! Eiköhän siitäkin ajan kanssa tule rutiini.


Hyvä ruoka - parempi mieli  ! Aamupala on niin <3


Aattelin kuvia lisäillä tänne nyt oikeastaan sanat loppuu kesken, ajatus ainakin tämän tekstin kanssa tältä erää :D Jotenkin aamusella ei jaksa vain ajatella ja miljoona muistettavaa tällekkin tiistaiselle päivälle ! Ei muutaku antaa kuvien puhua puolestaan :D

Mukavaa tiistaista päivää kaikille !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti