keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kipeä keskiviikko!








Pikakuulumisien pariin !



Kipeeksihän tässä sitten tultiin. Eilen illala tuntui pientä flunssan poikasta tulevan ja samantien aloin hörppiä vihreää teetä kera inkivääri jauheen, se helpotti ! Yöllä tilanne jotenkin hieman paheni ja tänään se vasta onkin ollut uupunu ja väsyny olo.



(parhain ystäväni vihreä tee on vallannut oloni viimeisien päivien aikana inkivääri jauheen kera <3 )


Päätin aamulla kuitenkin tehdä aamutreenit kun olo tuntui siihen mennessä olevan parempi, se oli virhe tehdä kevyillä painoilla yhtään mitään. Olisi ehkä pitänyt kuunella kroppaa eikä vaan oman pään antaa mennä. No joo, tehty mikä tehty ja unta on riittänyt koko päivän ajan.

Aamulla internetin ihmeellistä maailmaa selailessani, löysin niin kiinnostavan ja totta olevan postauksen! Ja syy myös löytyi tähän mun piiiitkään jatkuneeseen väsymykseen. Luulin sen olevan univelkaa eräästä viihde illan aiheuttamasta univelasta, mutta pypah. Ongelma niinkin likeltä kuin ruokavalio = HIILARIT ! Myönnetään niinkin karu totuus tässä, että hiilareita oon pelänny ja niiden käyttö on ollut minimissä viimeisen 2-3kuukauden ajan. KYLLÄ ! Miten olenkaan voinut olla? No olen pelännyt, että peruna tai pasta lihottaa. Ehkä myös vaihde jäi päälle VHH- valiosta mutta niin karua. Nyt vasta oireita on alkanut olla viimeisen kuukauden ajan suunilleen.

Sen perunan ja pastan sijasta olen vaihtoehtoisesti ottanut muuta kuten Real-leipää tai näkkileipää. Eikä siis ihme tämä väsymys sekä se ettei huomattavaa kehitystä ole viime aikana tullut. No tänään tein siihen aamulla muutoksen ja kuinka ihanan upealta maistuikaan keitetyt luomu täysjyvä nuudelit :D !!!! SANOINKUVAAMATONTA! 





Opetuksena, älkää todellakaan jättäkö hiilareita pois. No ehkä joillekkin sopii se hetkellisesti, mutta sitä ei suositella pitkän ajan tähtäimenä. Mikään ei kehity ja voit potea tämmöistä väsymystä. Kroppa tarvii hiilareita kasvuunsa. Mun ajatuskuva on vaan ollut, että ne lihottaa vaikkei niin ole kun liikkuu kovasti ja treenaa. Toivottavasti pian alkaisi olla parempivointinen olo ja energisempi ! Miten olenkaan jaksanut edes treenata ja käydä maanantaisin pelaamassa kyläjoukkueen kanssa sählyä 2,5h kestävässä yhtäjaksoisessa sählypelissä missä hiki on virrannut kuin pää olisi saavissa uitettu? No näköjään sitä on jaksanut, ihme kyllä ! Nyt on tullut sen väsymyksen viimeinen etappi.


Kummakos ei vitskut eikä edes tupla-annoksina ole parantanut oloa eikä ulkoilukaan :D Voivoi minua, taidan harkita kovasti alkaa lukemaan syömisen periaatteita hieman tarkemmin !



( kun makeannälkä iski, keksin ratkaisun ! Tekasin purkkiin suklaa Puddingia,
ja sitten vaa sydänjääpalamuottiin suklaasydämmiä, pakkaseen hetkeksi ja volaa, valmista , nam <3  )





Tämmöistä tällä kertaa. Pian saankin kuulla AMK tuloksista, toivotaan tosiaan varpaat ja sormet pystössä pääsyä AMK:lle :)

Ei tällä erää muuta :) Pikainen postaus kipeänoloisesta keskiviikosta !

Mukavaa loppuviikkoa teille, treenatkaa täysiä ja muistakaa syödä !!!!!:)







4 kommenttia:

  1. Mitäs tavoitteita sinulla on salihommissa?

    VastaaPoista
  2. On salitreenejä en harrasta vaan kotona treenaamista :) Niissä tavoitteet on hitaammin toteutettavissa kuin että salila harjottelis.. Vuosien saatossa olla biksu kondiksessa , lavalle en pyri vaikka kunto antaisikin myöten :)

    VastaaPoista
  3. Mitä järkeä hakea sitä ns biksu kondista jos ei kisaa, koska niiden kisailijoiden kunto on vain sen yhden päivän mittainen. Jos tarkoitus on hakea pitempiaikaista "kisakuntoa" se voi olla todella epäterveellistä ja normaalia hormonitoimintaa vaarantavaa.

    VastaaPoista
  4. Niin no en mä nyt aivan sitä 1päivän kestävään kuntoon tähtääkkään vaan siihen mitä työstetään kauan aikaa ja mikä on terveellisen rajojen alla :)

    VastaaPoista