perjantai 6. helmikuuta 2015

Hopeaa tuli että pätkähti !







Hopeamitali = henkinen voitto ! Kyllä lauantaipäivä oli kerrassaan voitto :') Pistettiin tosissaan kaikki peliin ja hopeaa pätkähti! Hopea ei todellakaan oo häpeä. Päinvastoin !
 Kyllä oli kerrassaan kokemus. Oltiin siis viimeviikon lauantaina PMC tapahtumassa Haaparannalla Folkets Hus:ssa ottelemassa säbäturnauksessa. 6x12min peliä ja 10,5h mittanen päivä kokonaisuudessaan :D Semmonen perus lauantaipäivä. Kyllä oli helppo hymyillä kun kotiapäin lähdettiin ajamaan ! Jovain.















Viikko menny perussetillä ! Tehty uusien treeniohjeiden mukaan ja opeteltu aivan uusia asioita :) Oikein kantapään kautta ! Eilen oli toinen tapaamiskerta. Kävästiin läpi liikkeet kunnolla, että ne tekis oikein kotona. Kyllä ei helpolla päästetä :)
Kaikki tai ei mitään. Kaikki onkin itsestä kiinni. Täytyy vielä mainota asiasta, etten kadu päivääkään että ymmärsin ottaa valmentajat kehiin tässä vaiheessa :') Kyllä oli oikea ratkaisu. Sain eilen niin paljon uusia vinkkejä ja järkevää puhetta pääkoppaan :D Jotka todella pisti ajattelemaan :) Niinhän se täytyykin.
Tapaamisten jälkeen jää aina niin sika hyvä fiilis! Niin loistofiilis. IHANAA!







Ystävät on ikuisia ! ONHAN NE. Tosiystävät ei koskaan lähde kiitämään :) Ei vain. Eilen tapasin pitkästä aikaa erään miespuolisen ystävän. Aina ei menee nallekarkit tasan elämässä, mutta joskus se elämä voittaa :') Tiedättekö fiiliksen ja tunteen kun oot ystävän puolesta iloinen joka on käyny läpi vaikeita hetkiä elämässä ja selvinnyt niistä? KYLLÄ on ihana nähä ystävät hymysuin ja etenkin positiivisin ajatuksin kohti tulevaisuutta!

Niinkuin Turkkilaisessa sananlaskussa : "Ystävättä jää se joka virheetöntä ystävää etsii." - Turkkilainen sananlasku " 
Ei kukaan ole tässä elämässä täydellinen, ei kukaan :) Täytyy hyväksyä ihmiset sellaisinaan kuin ne ovat. Nii-i, vaikki ei vain tätä ymmärrä.


Treenijuttuihin vielä. Kyllähän kaiken uuden opettelu vie oman aikansa. Enkä halua kuormittaa itseäni, että muuttaisin monta asiaa kerrallaan. Ja ihan hyvä niin, että pienet muutokset lähtee yks kerrallaan menemään eteenpäin :)
Syömisistä on nyt karsittu punnitseminen pois, mikä oli TASAN VUODEN stressiaihe. Toisena kohteena oli vasta aikoin kasvikset. Ne on onnistunu kyllä hyvin eikä siinä ole mitään probleemaa :) Seuraavaa pientä viilausta odotellessa.
 Hyvin se tästä, tai oikeastaan LOISTAVASTI! Kun minä ainakin jaksan uskoa pidemmälle kuin tähän hetkeen. Tällä hetkellä taas vaihteeksi flunssa vie voiton. Mutta en lannistu :) Koska se maailma ei todellakaan kaadu pieniin asioihin elämässä. Tässä elämässä on paljon isompiakin murheita ja aiheita riittää varmasti loputtomiin. Valmentajien sanat on todellakin pistäneet elämää miettimään treenaamisen kannalta aivan totaalisesti joka kulmasta :')
Ei se ole pakkopullaa, se on nautintoa mitä haluat tehdä juuri silloin kun siltä tuntuu! Niin, koitappa tämä takoa pääkoppaan jossa ajatus on ollut hieman erilainen aikaisemmin :D 






Kyllä se kuule tästä, tästä ei ole suunta kuin YLÖS! Jes, näillä mennään :)

Ei muutakun ihanaa perjantaita kaikille lukijoille, etenkin viikonloppua !


- Miia <3

2 kommenttia:

  1. Etkö ookkaan enää niissä Trinitium vai mikä Titanium olikaan, vaate edustajana? Sulla näkyy aina vaan paskalfka better bodiesin rytkyt niskassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä siinä tavallaansa olen :) Tosin ei vain ole joka malliston kuteita, kuten toppejakaan kuin 1, täytyy vaihdella välillä (Y) no kiitos vinkistä, postaampa niistä enskerralla hitusen kuvien kera :p

      Poista