maanantai 8. joulukuuta 2014

Fiiliksissä !







Taas täytyy todeta, että miksi tää aika menee näin nopeaa !!!! EN KESTÄ. Tuntuu, että aika ei riitä mihinkään enään :D Aamusta päivä pisin meinigillä tässä menty kuukausi. Kellon soittoon siis herään joka aamu 5 jäljestä. Saa tehdä rauhassa aamutreenit ja tissutella aamukaffeet :)

Aamu on paras - hiljaisuus ja se oma hetki ! Joulufiiliksissähän tässä ollaan. Oon täysin keskittyny perheeseen viimeaikoina. Yhdessäoloon ja äitinä olemiseen. Tehtiin alusta loppuun piparkakkutaikina itse. Tekastiin siinä muutama piparkakku kera piparitalon :) Oikein mieleikästä puuhaa, varsinkin kun neiti sai sitä taikinaa vaivata niin paljon kun käsistään kerkesi !








Viime aikoina kun kaikki näyttää porisevan Kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Siitä miten se yleistyy ja on suuressa kasvussa miltein jokaisella kohta. Mun oli pakko käydä 11kk jälkeen uudelleen testeissä. Oli niin suuri epäilys, oireet ja kaikki. Salakavalan hiljaa alkoi kaikenlaisia oireita paukkua jokanurkalta, sellaisia mitä ei ollut 11kk sitten. Muutamat oireet paheni välillä. Onnea oli kuulla, ettei mulla OLE MITÄÄN !




 Kaikki arvot ovat normaalit, hemoglobiinia myöten. Eikä vaadi mitään ns. vuoden sääntöä käydä tarkkailemassa omia arvoja. No hyvä niin. Mutta edelleen olen niiden omega3 tablettejen kannalla näissäkin oireissa toisaalta. Nyt kun niitä en ole käyttänyt niin ei ole mitään ollutkaan. Ihokin kukoistaa puhtaudesta ja kimmoisuudesta ilman mitään ylimääräisyyksiä :)



No joo. Tiiättekö muuten niitä hetkiä ja tunteita. Seisot peilin edessä ja katsot itseäsi ja puristelet mahdollisia epäkohtia? Niin, tässä itse usemman päivän aikana seissyt peilin edessä ja katsonut epäkohtia. Mutta oon silti iloinen.
Oon ison muutoksen tehnyt tässä kohta vuoden aikana. Jokaikinen hikipisara on tullut hammastapurren "itkusilmässä". Mulla on vain niin niin vaikea sopeuttaa uusi elämä loppuelämän elämäksi. En tajua mutta kohta vuoden harjoittelun jälkeen, ei sitä vain hetkessä sisäistä.
Ei .. ei sitten niinkun mitenkään. Ainaista pohtimista, miettimistä ja kirjaamista. Eikö joku voisi tehdä tätä toisen puolesta :D ? NO EI. Ehkä suuren suuri muutos elämässä vie sitten niin lopullisen pitkän ajan. Mennään sitten pidemmän kaavan kautta :) heh.


Täytyyhän sitä välillä rentoutuakkin! Sunnuntai ja lepopäivä, mikä sen parempaa? Olet vain. Olet ja ihmettelet :D Ei ehkä minun suuria odotuksia. En todellakaan tykkää olla paikallaan saati maata ja katsoa tv.tä ! EI oo meikäläisen juttu ainakaan.
Ei sitä ehkä täysin lepopäiväksi voi sanoa koskaan. En vain osaa olla tekemättä mitään :D Aina on pyykkäämistä, tai jotain pientä järjestelemistä kotona. Ei koskaan ole päivää ettei tarvisi tehdä mitään :) Niin maataloudessa hommathan ei tunnetusti lopu!





EHKÄ olisi hyvä muuttaa asiaa ja oppia nauttimaan hetkistä jolloin EI tarvitse tehdä mitään. Helppo son sanoa !

Tämmöistä pikaista tällä kertaa. Täytyy palata uudemman kerran kirjoittamaan.. Kun aikaa liikenee :) Nyt aamutreenejen pariin vuodattaan hikeä ! 

IHANAA MAANANTAITA KAIKILLE, JA ETENKIN VIIKKOA !
Treenatkaa ja syökää, niin mieki teen :D

- Miia :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti