lauantai 13. joulukuuta 2014

Tee niinkuin parhaaksi näet !



Tässäpäs pikkuruinen lauantaipäivän postaus.

Juu-u on nimittäin tässä kahden viimeisen päivän ajan ollut täydellisesti pakka sekaisin! Jonka johdosta oon sitten pistänyt muutamia asioita treenejen edelle. On täytynyt pysähtyä funtsimaan asioita siltä laidalta mihin tää maailma on oikeasti menossa! Ihan hirveää.

Ajatelkaa, että minun treenaamisesta ja elämäntapamuutokseesta yritetään tehdä täyttä HELVETTIÄ!? Voitteko ymmärtää, että kateudesta katkerat ihmiset kostomielessä sotkevat treeneihini toisen tahon viranomaisia????  En todellakaan osaa sanoa mitään muutakuin, että sairasta! Niin sairasta mitä voi perheelle tehdä. Vielä aiheettomana! Kyllä mun sisällä on kytenyt semmonen kimpale paskaa erästä ihmistä kohtaa että en edes keksi enään mitään sanottavaa. Kyllä kaikki on vihaisia tälle henkilölle. Pahintahan tässä on, että tämä henkilö on lähimmäinen.

Se ei todellakaan tarkoita kun treenaan ja urheilen itseni vuoksi, että jättäisin perheen sijalle2! Jos herään joka aamu treenailemaan 5 jälkeen jonka aikana lapsi nukkuu, en koe sen olevan lapsen huomioimisesta pois millään tavalla. Juurikin sen takia, että on päivä aikaa olla lapsen kanssa treenejen jälkeen. Huoh. Niin syvähuokaus. Tää helvetillinen asia on mielessä kokoajan ja sehän ei sieltä katoa ennen maanantai päivää. Maanantaina saan soitettua muutamia puheluita. Eiköhän se sitten sieltä katoa. MAANANTAI TULE JO! EN JAKSA ODOTTAA.

Löysin keskustelupalstoja netin ihmeellisestä maailmasta ja tämmöisestä aiheettomasta pirullisen katkeruuden kostosta. Löytyi vaikka mitä, aivan suuren ilkeyden takia tämmöstä sitten nykyään vissiin tehdäänkin. Tunnetusti niin oman puolen pitäjä kun olen, vedän asian viimeiseen saakka enkä todellakaan anna periksi. Meistä ei aiheettomia asioita leverrellä pitkin kyliä saati sotkea siihen niitä viranomaisia.
Että mitä kuuluu? No .. tästä huolimatta silti niin ihanaa :) Joulu häämöttää ovella ja taas saadaan viettää ihana joulu tärkeimmän porukan kanssa!




Muutamia lahjoja vielä ja sitten onkin valmista! Eilen perjantaina pyörähdettiin Rovaniemellä kynttilöpolttojuhlassa. Juhlahan oli Lapin karjakerhon järkkäämä tilaisuus joulupuuron kera, sekä tietenkin tärkein osuus : 100 tonnarin palkintojako! Meidän navetasta nimittäin eräs lehmä sai 100tonnarin pestin :) Eikä sitä eilistä päivää pahentanu asia kun minulle tuli puhelun jälleen taas.. ISKELMÄRADIOSTA! Osallistuin eilen aamulla kilpailuun internet sivulla ja sieltä loksahti palkinto tulemaan :D TAAS! En ymmärä tätä minun hannuhanhi tuuria. Vastahan voitin 2viikkoa sitten Iskelmäradiosta päiväpalkinnon joka saapui tällä viikolla kotia ! Että luojakiitos .. annathan jo sen lottovoiton etkä vain pieniä pikavoittoja kilpailuista :D No joo. Sitä saa odottaa..

Tosiaan alkuun palaten.. Minkälaiselle tasolle ihminen voi vajota, että sortuu tekemään perättömiä asioita? Mikä ihme tässä maailmassa saa ihmiset sekasin päästä johon on liitettynä TREENAUS?! Mun treenaamisenko takia tässä ollaan kusessa? Ei herranjumala. Luinkin kerran iltsilehestä samoisen tarinan. Tää maailma todellakin sikiää kaikenlaisia ihmisiä joilla on todella pahoja sisäisiä ongelmia. Hirveää.

Mutta meillähän ei ole hätää :) Kaikki tiedetään sekä lähimmäisetkin miten asiat ovat. Ilomielin pyydän meille pullakaffeille porukkaa. Tänne saapii tulla, tervetuloa vain!

No no, enpä anna tämän häiritä. Ylämäen jälkeenhän tulee alamäki, jonka jälkeen taas tunnetusti ylämäki? Niin no jospa se niin menisi :)


VIIKONLOPUN JATKOJA !

- MK













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti