tiistai 2. joulukuuta 2014

Mietteitä ja kuulumisia !









Ihanaa - JOULUKUU ! Tätähän on oottanut ja osaa odottaakkin erillä tavalla kuin vuosiin :)


Tottahan toki ollaan tuotu joulu kotiin. Sisusteluja myöten laittelemalla punaista väriä joka nurkkaan ja valoja ! OI että, niin tunnelmallista. Toisaalta harmittaa tää nopeasti menevä aika. Vastahan vuosikin vaihtu ja kohta se vaihtuu taas. Onko tätä tekemistä sitten tosissaan niin paljon enemmän, että aika vain menee sen myötä nopeampaa? Mielestäni ei :D Kun kaikki mainoavat samaa.. Kuinka aika menee näin. Niin, mihin tämä maailma onkaan menossa !



Mietintöjä tähän alkuun heti pohdintojen kera. Tarkoitus EI sitten ole tässä aliarvioida eikä moittia vaan tuoda esille oma kokemus ja tuntuma asiasta. Aiheena nimittäin OMEGA3 kapselit.




Hankin omegat lokakuun paikkeilla töiden loputtuani. Aina ensin etsin "uusista" tuotteista tietoa ja kokemuksia toisilta miten ovat vaikuttaneet ja onko mahdollisia sivuvaikutuksia ilmennyt.
Luotin täysin koska kaikki olivat kehuneet muutamia lukuunottamatta. Viikkojen jälkeen käytettyäni niitä annoksella 1tabletti - päivässä, ohjeista poiketen että normaali annostus oli 2 tablettia / pv. Aloin huomata miten silmäpussit alkoivat turvota ja olla sen näköiset kun en olisi nukkunut viikkoihin. Lisäsin entisestään veden juontia, join ja join ja liikuinkin ulkonakin enemmän, että vaikuttaisi. Niin ei. Untakin lisäsin niin ei. No ajattelin, että voisi olla "univelkaa" jostain, en vain osaa sanoa mistä :D

Se jatkui ja jatkui päiviä ja viikkoja. Samassa alkoivat kasvojen iho-ongelmat. EN koskaan ole saanut kasvoille tämmöisiä turvonneita rasvapatteja finnejen kera. Iho oli todella todella karmivan huonossa kunnossa. Kyselin tutulta kosmetologiltakin neuvoja mitä tehdä. Sanoi jossei solarium auta voi olla keinona kääntyä kauneushoitolaan ja kokeilla "sähköistettyä" puhdistuskeinoa joka polttaisi rasvapatit. Ajatus jo sähköstä sai perääntymään joten jatkoin kotona kalliiden puhdistusaineiden käyttöä, jotka tosiaan on tuttuja entuudestaan ja käyttänyt niitä miltein aina. Lisäsin välillä omega3 annostusta 2tablettia päivässä. Ohjeita siten noudattaen, että ruokailun yhteydessä tabletit ottaen.

2tabletin ottamisen jälkeen iho paheni ja olin itku silmässä. Yön aikana tapahtuneet muutokset iholla oli niin järkyttävä näky. Kerroin miehellekkin, että kyllä tässä täytyy lääkäriin varata aika kohta että mitä ihmettä tämä on. Ei ruoka-aine allergiaa, ei herkkyttää ruoka-aineille koska samoja ruokia syönyt miltein vuoden. Lisäsin ihon puhdistusta vielä tehokkaammin. Ei siihen auttanu mikään, ei kertakaikkiaan. Ei "luottosuihkekkaan". En tosiaan tiennyt mitä keksisin. 

Eräänä iltana sitten huomasin, että ongelma voisikin olla omega3.ssa. Googletin asiasta ja löysin palstan jossa muutamilla oli ollut samoja oireita tablettejen kanssa kun itselläni.

Nyt 3 päivää sitten jätin pois kokonaan omega3 tabletit. Ja oireet on katoamassa. Iholla olevat punaiset järkyttävät rasvapatit sekä turvonneet silmäpussit on häviämässä tuhkatuuleen. Hyvä niin koska olin jo pian kääntymässä lääkärin puoleen selvittämään asiaa. Mulle ne ei näytettävästi sovi eikä keskustelupalstalla mainituillekkaan. Siihen loppu mun uskomiset siihen että jokin toimii. VOI OLLA, että nää on jotain huonompia omega3 tabletteja tai jotain, mutta oon niin kiitollinen, jos tämä todella on se syy kaikkeen. Iholla olevat rasvapatit on nyt myös kuivumassa pois ja paukaumat on kadonneet. Oireiden hävittyä kun ongelma kohdat on katoamassa niin kutittaa ihan tosissaan. Yrittää olla raapimatta ja antaa olla vain, että häviäisi kaikki kasvoilta.

No vielä tähän loppuun, en toki 100% varma ole johtuuko tämä omega3 mutta kun olen tosiaan alottanut niiden käytön lokakuun paikkeila töiden loputtua niin uskoisin sen olevan syy, koska oireilut eivät välttämättä heti ala. Ja nyt tosiaan 3päivää niitä käyttämättä kaikki on häviämässä. Luulen, että näissä on jotain sellaista mitä en kestä. No jatkan asian selvittelyä käymällä kuitenkin otattamassa mahdolliset testit ja kokeet terveyskeskuksessa muiden mahdollisten syiden pois sulkemisen vuoksi :) 






Tämmöistä :) Jouluressiä tietenkin pukkaa ja lahjojen hankintoja. Onneksi joulu on kerran vuodessa. Heh! Miehen synttäritkin vietettiin marraskuun lopulla, tietenkin yllätysten kera ! Kukapa mies ei yllätyksistä pitäisi, varsinkin urheiluhieronnasta ja ravintolassa syömisestä :) ?
Oli kyllä mukavaa. Ja mun ihana pikkusisko on taas viettänyt meillä tovin aikaa. Ja onhan tuo aika menny tätä asuntoa laitellessa. Tapetoinnissa ja pitäisi vielä tehdä monen monen muutakin hommaa ennen joulua, pahoin pelkään .. riittääkö aika ! Se jää nähtäväksi, saadaanko laitettua kuntosali kotia kuntoon ennen joulua :)





Tuli tuossa aloitettua Nora Vuorion nettivalmennus hiljattain. Tosin, joudun soveltamaan hieman liikkeitä, jotta pystyn ne suorittamaan kotona. Oikein mielenkiintoiset ohjeet ja ruokavalio myös. Tosin en ole vielä aloittanut Fit Body Challengen ruokavaliota. Selvitän ensin verikokeiden kautta ettei ole syytä huoleen. Toivotaan parasta- pelätään pahinta. No ei ehkä :) Huomena selvittämään asiaa enemmän.

Tällaista tältä erään :) Häätyy jatkaa paremmin tekstiä. Hyvin tai huonoin uutisin.



MUKAVAA VIIKKOA KAIKILLE !!!!!

-MK










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti