lauantai 20. joulukuuta 2014

4 yötä jouluun on ...





Ihanaa aatto alkaa häämöttään ! Tää viikko on sisältäny kaikenlaista. 2 sallittua lepopäivää viikossa on kyllä oikein hyvä varsinkin tämmöisen viikon jälkeen :)

Osaa sitä pienistä olla iloinen ja arvostaa pieniä asioita elämässä! Torstai oli todellinen lepopäivä myös kehonhuolto päivä. Parhaiten itse rentoudun ja pidän lepopäivää lepäämällä ja venyttelemällä. Illan kruunaan saunomisella ja kunnon tuhdilla rasvauksella :) Toki kaikki perheen arki asiat normaalilla päivärutiinilla siinä sivussa.






Oon aikeissani aloittaa tammikuussa uuden valmennuksen. Kohta on vuosi myös takana tätä mun elämäntapamuutosta :) Kyllä pelottavan äkkiä aika menee, mutta toisaalta. Täähän on tätä elämää jota eletään. Siks otankin kaiken mahdollisen ilon irti kaikesta. Suuressa harkinnassani on aloittaa Fitfarmin BC valmennus. Täytyy vain vielä etsiä muutamia kokemuksia siitä valmennuksesta. Kuinka se on toisilla toiminut? Ilmeisesti aika hyvin, mitä muutamia kuvia olen nähnyt. Katsotaan mihin sitä päätyy sitten :)

Treenit luistaa ihan jees. Mitä nyt välillä näitä pieniä vastoinkäymisiä, nehän ei estä treenaamista millään tavalla :) Mulla ainakin auttaa treenaaminen ressiin !  Samoin ärsytykseen :D Kummasti se pumppaaminen haihduttaa huonon fiiliksen :D Empä ole nähnyt tähän päivään mennessä sellaista joka treenaisi suu mutrula !? Vai ootteko te :D Mie en ainakaan. Parhainta luonnollista lääkettä mitä ärsytyksen poistoon ja ressiin voi olla olemassa!

Mutta miten sitä toimikaan ennen suurta elämäntapamuutosta? Ärsytyksen yritin poistaa musiikkia kuuntelemalla, vaikka olisin voinut treenata? Ressin olen poistanut asiat kirjaamalla paperille vaikka silloinkin olisin jo voinut treenata ? Niin. Miten sitä söi ennen tätä ? No sitä söi hiilaria aikalailla, ja kasvikset oli todella minimissä. Mitäs sitä joi kun janotti? Suurin janojuoma oli lantrattu mehu, että oli jotain makua. Pelkkä veden juonti oli ääritapauksessa valittavissa :D Mitäs sitä teki ennen tätä? No siinähän se aika kulu aikaa kuluttamalla perheen kanssa. Eikä treenaaminen kyllä ollut osa elämää vuosi sitten. Niin, kumpa vain olisi hoksannut ja kuunnellut itseään aiemmin :) Mutta turha miettiä entistä elämää, nyt on nyt ja nokka kohti tulevaa, eikö vain?! Kaikesta oppii vaikka sitten kantapään kautta jossei muuten :)

Tällä hetkellä em. asiat käännettyinä puolina! Ärsytys ja ressi katoaa taivaantuuliin treenaamalla - rautaa nostamalla ja saamalla hien virtaamaan pitkin ohimoita! Lautasella olevat ruoat menee gramman tarkkuudella ja suurimman voiton vie kasvikset etenkin vihreät! Hiilaria kohtuuden sallituissa rajoissa.. Juomana ehdoton vesi ! Vettä , vettä ja vettä! Nimittäin kulkee vesipullo joka paikassa matkassa :) Mites se ajankäyttö nyt? Aamulla 5-7 aikaan treenit, perheen kanssa ajanviettoa, ulos 2-3tunnin ajaksi ja illala ehkä vielä jotain pientä treeniä ( crossari tai muu hyödyllinen ) ! Mutta perhe on sijalla 1 , muut asiat sijalla2 ! Kyllä ne asiat saa järjestykseen perheen arjessakin :) Siinähän ne menee sivussa siinä missä muutkin. Aikatauluttamista, sitä se vaatii. Ainakin meillä!

Tältä päivältä treenit onkin pulkassa. Huomenna sallittu vapaa/lepopäivä. Meneekin sunnuntai mieheni kummitytön synttäreillä :)








Tämmöistä sitten. Olkaahan kiltteinä, saatte niitä paketteja repiä sitten aattona ;) 
Lauantai terkuin :

MIIA <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti