tiistai 16. joulukuuta 2014

Kehitys loppuu tyytyväisyyteen.


Pientä pläjäystä aamutuimaan ! Kaikkea sitä sattuu mut kaikkeen tottuu :)

Eilen säbäpelissä osui makeasti toisen pelaajan lapa kämmenselkään. Olin varautunut noihin treenihauskoihin sen takia, ettei mailan varsi hierrä kättä!  Onneksi ne oli, mut en tiiä oisko ne estäny tätä sitten. Käsi turposi ja meni sisäpuolelta sellaiseksi että varmaan jokin verisuoni napsahti poikki tai jotain ? Katsotaan täytyykö ottaa yhteyttä lekurille ettei olis pientä murtumaa tai muuta vastaavaa. Toivon, että EI ! 

No mutta asiaan.  Tuossa yks ilta väsäsin kuvakollaasin viimeisen 10kuukauden kotitreeni ajalta.
Ja täytyyhän se myöntää, että kyllä siellä jotain on tapahtunut .. pikkuhiljaa! Vaikka niitä alamäkiä on tullut ylämäkien aikana mutta silti on menty eteenpäin. Joskus kovempaa joskus hiljempaa :)
Mutta vieläkin on hakusessa jotain treenaukseen liittyviä juttuja. Ei ne todellakaan ole itsestään selvyyksiä ja yksinkertaisia asioita. Ehkä ne vie oman aikansa?

Kehitys loppuu tyytyväisyyteen !

Niin. Eihän "projektit" kestä vain hetken? Sehän on elämäntapa jonka myötä elät elämää :) Mulla tämä projekti on elämäntapa ja täyskäännös elämässä jota haluan elää!









Se fiilis kun oot saavuttanu jonkin tietyn välietapin ja huomaat sen kuvista ! MUUTOKSEN. Sitä sanoinkuvaamatonta fiilistä :) Oisin todellakin pystynyt parempaan, kyllä. Myönnän sen mutta joskus elämässä tulee sellaisia alamäkiä, että ne alamäet täytyy joskus laittaa edelle. Kuten vastoinkäymiset. Ei koskaan tiedä mitä tulee tapahtumaan. Kaikkeen täytyy varautua :)

Kesällä oli moneen otteeseen etureiden likellä limapussi tulehdus. Se söi treeneistä todella paljon. Olikin monien viikkojen kielto. Mutta siitä sitä noustiin taas.

Eikä se elämänmuutos ilmaistakaan ole. Kyllä se on ison loven syöny pörssistä, mutta kyllä kaikki on ollut sen arvoista :) En todellakaan kadu mitään, päinvastoin !

Oon tyytyväinen tähän tilanteeseen..  NIIN TOISAALTA :D Tyytyväinen sellaiseen itseeni kuin olen. Sellaiseen minään mikä peilistä katsoo takaisin! En kritisoi itseäni vaan ajattelen positiivisesti - EHKÄ SITTEN JOSKUS MINÄKIN OLEN TUOLLAINEN .. :)

Joo, tässäpäs tämmöistä tältä erää. Täytyy rientää aamutoimille :)

Mukavaa viikkoa kaikille !

<3 MK







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti