torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet !








Ihanaa ! Vuosi vaihtui :) Eilen oli tarkoitus päivittää blogi pitkästä aikaa joulun jälkeen mutta väsymys vei voiton. No eipä se ole myöhäistä nytkään kirjoittaa pötköön viime aikojen kuulumisia kuvien kera, eihän?








Joulu tarkoittaa mulle ainakin rauhoittumisen ja rauhan aikaa. Saa nauttia perheen kanssa rauhallisissa tunnelmissa ilman mitään ressiä :) Rennosti vietettiin aatto !
 Aamulla saunaan ja joululounas leipomisten kera ! Illan päätteeksi suunnattiin mummolaani jonne sitten joulupukkikin saapui ! Neiti oli innoissaan mutta tosin jännitys oli kova siinä sivussa :) Pukki toi lahjat ja jatkoi matkaansa.

Jotenkin on jäänyt itselle ainakin mieleen se, että on ihana olla lähimmäisten seurassa ja viettää tärkeää päivää. Ns. perinteenä on jäänyt, että olemme jommassa kummassa mummolassani kun tässä likellä ovat, mutta kuitenkin välit toiseeni mummoon kärjistyi jonka johdosta sitten se perinne on jäänyt 2.lta joululta. Eniten harmittaa ja surettaa, että jouluna13 oli ukkini viimeinen joulu. Kumpa sen olisi tiennyt olisin sinne heti mennyt ja ollut sen joulun hänen seurassaan <3







No se on tätä elämää.

Ilmeisestikkään en ole ollut kilttinä kun pukki toi vähän lahjoja :( Ehkä täytyy kiinnittää huomiota, jospas se toisi seuraavana jouluna hieman enemmän :) No parhain niistä kuiten oli Casall:n jooga-jumppa matto, millä nimellä se nyt onkin :D On tainut nähdä tarpeeni kun tähän asti on käytetty polvien alla suurehkoa karvamattoa :D heh. Treenien parissa siis..

Treenit on menny samaa rataa.. ei muutoksia :) Jouluaattona sallin hieman vapaamman ruokailun tosin punnitsemalla kuitenkin ruoat ! Sekä eilen uudenvuoden päivänä. Hieman vapaammin mentiin mutta sallituissa rajoissa.
Naureskelinkin eilen, että tämä on viidennes uudesvuosi kun olen kotona enkä missään muualla :) Eikä toisaalta edes mieli tehnyt mennäkkään minnekkään.
No ehkä millin verran tuolla takaraivossa oli ajatus, että olishan se mahtava nähä uusivuosi jossain laskettelupaikassa, kuten vaikka Rukalla :) Mutta paljon mielummin vietän juhlapäivät perheen kanssa.

Teinhän eilen myös vuoden viimeisen yläkroppa reeninkin (Y) yeah !








(VUODEN VIKA HAUBERI SELFIE  :D Tämä vs. tuleva kuva. Saas nähdä ! )



Niin joo. Internettiä selailessani löysin taas kunnon löydön ;D
Ostin nimittäin reisi-peppu treeni valmennuksen jota vielä on 40päivää jäljellä :) Siis todella yllätys oli, että siellä on kaikki treenikalenterit mitä tehdä ja monelta, samoiten ruoat on kalenterimuodossa :D
 Ehkä parhain löytö ikinä joka ainakin mulla helpottaa treenien ja ruokien seuraamista ! Jotenkin kummasti mulla on täytyny aina olla kaikki justiinsa järjestyksessä ja tarkalleen ehkä tuo kalenteri systeemi on nyt sellainen voitto tuossa asiassa :D Eilen teinkin yhden osan kalenteriin merkitystä treenistä! Olin jo tehnyt omat yläkroppa reenit jonka vuoksi sitten jäi kalenteriin merkitty alakroppa tekemättä.



( VUODEN VIKA YLÄKROPPA REENI JAKSAA HYMYILYTTÄÄ :) )


Kuitenkin tein kehonpainoharjoituksen keskivartalolle :) Voi luoja miten sitä on kehittyny kun miettii vuoden takaista tammikuuta :D Hyvä että lankkuun pääsi tai saati edes jaksoi siinä olla ! Kyllä kaikki harjotteet on pirun tärkeitä ja ainakin tuntuvia :) 

Kun tuossa pähkäilin ja pohdin itseäni ja mahdollisia syitä miksi jokin asia onkin tuntunut niin vaikealta ja hankalalta. Kertakaikkiaan joskus yksinkertaisten asioiden sisäistäminen on niiin hankalaa. Vaikka vitamiinit ! Oon käyttänyt kohta vuoden monivitamiini valmistetta.
Jotain halppista pirkan mallia. Kesän jälkeen jotenkin tuntui, ettei siitä olekkaan vaikutusta. Ja olin niitä käyttämättä jonkin aikaa.
Eihän kesällä nyt väsyttänyt tai uuvuttanut mikään :) No syksy ja talvi kun alkoi saapua niin voi kauhea sitä väsymyksen määrää välillä. Suurin syy varmasti yhdessä vaiheessa oli hiilarit. Lisäsin niiden käyttöä normaaliin ja ainakin tilanne silloin väsymyksen kannalta hieman parani :)
Kauan aikaa lueskelin ja etsin vitamiineista tietoa syvemmin.
Löydettyäni C-vitamiinin. Onhan se nyt tuttu entuudestaan ja perustieto siitä vitamiinista mutta koskaan en ollut sitä yksistään kokeillut lisänä.








Eilen havahduin käymään apteekissa hakemassa kunnon apteekkarin C-vitamiini/sinkki pore valmisteen ja laittaa vitamiinit C-vitamiinin osalta kuntoon. Ja täytyy sanoa, että heti kotia kun pääsin ja sen yhden poreen heti otin niin kummasti se vain tuntui piristävän kun väsymys meinasi viedä voiton :D Ja nyt aamukin. Ei ole sitä uupuvaa fiilistä, vaan todella todella energinen ja reipas :D Energiaa vaikka kuinka paljon ! Uskon todellakin olevan vaikutusta pelkästä vitamiinin vaikutuksesta. Onhan sillä vitamiinilla tärkeitä tehtäviä ihmisen elimistössä :)

Luulen sen todellakin auttavan kohdallani niihin asioihin joissa on puutetta. Kuten väsymykseen, ja edistämään normaalia energia- aineenvaihduntaa ! Täytyy kyllä myöntää, että kaikki ruoka-aineet jossa c-vitamiini piileksii on jäänyt aika minimiin ! Appelsiinit.. peruna .. Aika nollilla on, sanotaan suoraan, että ei juuri ollenkaan ! Joskus sitä on niin sokea tämmöisille "normaaleille" asioille :D

No hyvä aika oppia enemmin tai myöhemmin :) 



Ihanaa parempaa uutta vuotta kaikille ! Pysykää tavoittessanne, olkaa omia itseänne, ajatelkaa positiivisemmin, levätkää, syökää, treenatkaa :D .. Toivon itse tämän vuoden antavan enemmän kuin viime vuoden!  Viime vuosi oli harjoittelua uuden elämäntapa rempan myötä, nyt alkaa tositoimet ! 

Tukekaa toisianne ja auttakaa ystävää alamäessä :) Älkää olko liian kriittisiä itseänne kohtaan ! Niin yritän minäkin :D

Näihin sanoihin ja tunnelmiin - Onnen ja positiivisen mielen täyteistä uutta vuotta kaikille blogini lukijoille, kiitos että olette seuranneet ja lukeneet blogiani tuonkin verran :) <3

Jatketaan tästä !

- Miia <3





2 kommenttia:

  1. Vilkasin itsekin tuota reisipepputreeniä pikaisesti! Kerrohan sitten oliko tehokas, se vois mennä harkintaan... ☺

    VastaaPoista
  2. Joo toki kerron :) ainakin tähän mennessä on tehokas ollu :DDD

    VastaaPoista