torstai 8. tammikuuta 2015

Eteenpäin !


Mulla on koko tammikuun ajan ollu ihan hirvee "vauhtipäällä" fiilis :D Ja motivaatio!
Ei koskaan aikaisemmin edes nyt vuoden sisään ole tämmöistä fiilistä ollut. Oon niin onnellisen iloinen tästä vauhdista ja siitä mikä on sisällä kytee ! Aivan tajuton motivaatio ja innostus :)

Varsinkin sen fiiliksen tuo kun vilkaisee vanhoja alkuajan kuvia.. vuoden takaisia :) Jotain niin uskomatonta. TOKI on ihmisiä jotka on saavuttanu kotona vuoden aikana todella todella huikeita tuloksia mutta ei niiden lähtökohtakaan ole ollu kovin suuri :)  ? Jos tähän itse jotain kommentois niin no .. mun alku lähtö kuva koko kropasta..
En valitettavasti tule sitä ikinä julkaisemaan. En koskaan. En vaan pysty siihen. Kauhea häpeän tunne! Ei musta vaan oo siihen. Siksi aina julkaisenkin muutoskuvia käsistä tai muista kehon osista kuin koko kropasta :) Itse niitä voin katsella ja miettiä vuoden takaista lähtötilannetta ja vertailla .. leikkaa- liima ja liitä hommalla uusien kuvien kera !

Paljon on tapahtunut, mitä enemmän huomaan muutoksen itsessäni sitä paremmin se motivoi ainakin mua ja tekee onnellisemmaksi :) En väitä ettenkö olis ollu onnellinen ennen tätä vuosi sitten.. No olin tietenkin mutta en onnellinen itseni kanssa. Moitin itseäni ja kroppaani, no ehkä välillä tulee mielessä ajateltua jotain mutta todella harvoin !
 Vertailu toisiin ihmiseen ei ainakaan mun mieltä paranna, päinvastoin :D Kateus kytee sisälläni nähdessä todella upea kroppaisen ja treenatun ihmisen ! Että ehkä sitten minäkin joskus 10vuoden päästä .. :D No ajattelen positiivisesti ja konkreettisesti oikeissa määrin tavoitteita :) En ajattele, että seitsemäs ihme tapahtuisi kohdallani ja saisin kaiken sormia napsauttamalla.. SAISIPA JOSKUS JOTAIN SORMIA NAPSAUTTAMALLA :D 

Niin, tuntuuhan se joskus välillä pakkopullalta. Mutta ehkä varmaan senkin johdosta, kun olen niin tarkka ja kriittinen ollut viimeisen vuoden aikana. Varsinkin erityisen tarkka viimeisen 7kuukauden aikana.
Todella voi sanoa että niin kriittinen syömisten suhteen kun voi vain olla. Mutta oon päättänyt löysätä välillä :) NS.herkkupäivät.. Myönnän, eilen söin 10 karkkia :D Täytyy sanoa kuinka ihanalta se voikaan maistua 7kuukauden jälkeen :D Mulle riitti se 10 karkkia jotka tuotti todella tuskaisen vatsakivun... Pohdittuani tarkemmin syömisiäni tulin huomanneeksi etten syö juuri ollenkaan sokeria.

 En tiedä onko se pidemmän päälle huono asia vai ei mutta huomaan sen itsestäni päivän aikana jolloin tuntuu, että tekisi mieli jotain sokerista. Vaikka syön säännöllisesti 3tunnin välein ja juon vettä ainakin 4 litraa päivässä, ehkä enemmänkin? Ruokavalio on täysin kunnossa ja hallussa !

Ihan hyvä vain yrittää ainakin luopua liiallisesta itsekriittisyydestä. Positiivinen sellainenhan on hyvästä, mutta pidemmän päälle se voi tipauttaa aivan pohjalle. Negatiivinen kriittisyys siis.. No lähellä on käyty jos näin karkeasti voi sanoa, romahtaminen on hiponu korvan takana.. Niin sitä on sitten tarkemmin alkanut miettiä näiden syömistenkin kannalta ( taas vaihteeksi ) tätä elämää :D

Tuntuu että syömiseen liittyvät seikat ei koskaan katoa ! Aina jollain tavalla jostakin epäkohdasta tulee huomanneeksi, että jotain täytyy tehdä tai pohtia :)  On se niin vaikeaa välillä :D Olisipa jonkinlainen pilleri joka pahanpäivän aikana kuittaisi kaikki päivän syömisen tarpeet ( ei ois sitä kauheaa ressiä punnituksien ja kokkailujen myötä) :D Siinäpä ideaa jollekkin !

MUTTA siitä huolimatta .. mennään eteenpäin kantapään kautta :) Jos vielä edelliseen kommentoin jotain niin onhan se totta, että ruoka / syöminen tää harrastus kokonaisuudessaan vie välillä vallan. Ainakin itseni kohdalla. Voishan tätä sanoa että onhan tämä toisaalta ongelma ja niinhän tämä välillä voikin olla.
Sitten missä määrin se määritellään ongelmaksi en osaa vetää rajoja siihen. Onko se jo ongelma kun noudattaa gramman tarkkaa ruokavaliota ? Ehkä ne pienet "mässäilyt" oiskin hyväksi myös aineenvaihdunnan kannalta, tietenkin "sallituissa" rajoissa eikä sellaista, että kiskoo pussillisen karkkia :)
Ei ne treenit tule kaatumaan siihen jos välillä ottaa rennommin, toki täytyy löytyä itsekuria siinä määrin miten sen toteutat :) MINÄ AINAKIN PYSTYN SIIHEN !






Tämmöistä tältä erään :) Näin torstain kunniaksi posti toi neljännet freddyt  - HARMAAT !
Materialismionnellisuus <3 Nyt pysyykin visa visusti piilossa "vuoden"ajan :D

No ehkä ei kuitenkaan, huomenna odottaa kampaaja-aika aamu 8.lta värjäysten kera :)

Kuulemisiin  !

- Miia <3

6 kommenttia:

  1. Asia tekstiä! Ja oumai mikä bers! Tsemppiä jatkoon sulle!

    VastaaPoista
  2. Todellaki mikä peppu. Voisin antautua

    VastaaPoista
  3. Missä salitreeni kuvia? :) Mukavaa vklpua sinulle Miia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en valitettavasti kuulu niihin salitreenaajiin vaan kotitreenaajiin :) Joten ei nyt ole jakaa salitreeni kuvia :(

      Poista