maanantai 12. tammikuuta 2015

HABAA


Pikapostausta viikonlopusta !
Kertakaikkiaan oli kyllä ihana viettää "hetki" omaa aikaa entisillä kotikonnuilla perjantaina, pienet 8tuntia itselleni laatuaikaa :) Kampaajaa ja kasvojen hoitoa, enkä tietenkään unohtanut shoppailua :D En taatustikkaan !

Varasin kirjakaupan sivuilta hyvissä ajoissa kirjan nimeltä : HABAA  ! Se sitten olikin saapunut juuri perjantaiksi liikkeeseen :) Toinen kirja tuleekin myöhemmin liikkeeseen. Niin hyvä ja mielenkiintoinen kirja ! MYÖNNÄN, tää kirja on mun elämän ensimmäinen kirja jonka ostin :D Noloa. En oo koskaan ollut mikään lukutoukka, mutta tämmöiset kirjat antaa todellista potkua lukemiseen ! hah




Oon mie kerenny muutamia sivuja lukea tuosta, ja täytyy sanoa että on todella mielenkiintoinen ! Kirja jonka varmasti jaksaa lukea loppuun :D ? Luulisin.

 No perjantaisella reissulla sai tosiaan hiuksetkin jälleen uutta eloa ja vaaleampia raitoja taas, tottahan toki toi maantien harmaa juurikasvukin peittyi ! Mulla nää kasvot on ollut hirveässä kunnossa.
  Kukkii kuin perunamaa ! No sain siihen pientä apua eräästä hoitolasta, jospa tämä sitten alkaisi jo parantua ? TOIVON sydämeni pohjasta <3 Muuten ei varmaan auta kuin kääntyä ihotautilääkärin puoleen viime kädessä :(

MIKS just mulle!? Hormoonit on kyllä todella todella sekaisin mun kropassa! Ei ikinä ole ollut näin sekaisin, ei missään vaiheessa ! Hyhh..  kaikkea sitä pitääkin !On tämä naisen elämä välillä niin vaikeaa :D  Mmm.. Uusi viikko taas ! Luulin, että tänään maanantaina olisi ollut energiaa samalla tavalla kuin aikaisempia maanantai päivinä!
Pyhpah, vaikka viikonloppuna oon saanu todellakin nukkua ja kuitattua univelkoja :) E heeiii, torkutin kelloa tänään, toki heräsin 6 jäljestä ylös mutta kylläpä laiskotti ja oli aikaansaamaton fiilis! Tämän päivän treenit menikin pakosta :(
EI kertakaikkiaan kiinnostanut. Ei yhtään. Jalkatreeniä tehdessä erään osion myötä, mielessä vain hehku ajatus:" miks helvetissä" ?
 Jotenkin vain tää maanantai oli tämmönen ("ei helvetissä" ) , mikä mulle on aivan uus juttu ja harvinaista! No joskus tulee näitäkin. Kait tuo pakkanen -35.1 pisti pään lukkoon :D Sisälämpötilakin heitteli aika heikoilla, hyyrr..  No huomenna ollaan sitten skarppina aikaisin ylhäällä yläkropan treenien parissa!!!!








Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille  !

- Miia

Instagramissa voitte seurata vaihtuneella nimellä : kvistmiia_      :) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti