sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ajatusten myllerrys ?








Nää on näitä hetkiä
kun useamman päivän ajan vain on ja mietiskelee omaa itseään ja sitä todellisuutta. Uskokaa tai älkää, mutta näin vuoden jälkeen mun todellisuus iski vastenkasvoja vasta muutama päivä sitten ! Niin. Todellisuus omasta kunnosta ja tavoitteista. Miksi sitä on ollut sokea ja kulkenut pilvilinnojen reunalla ? Kyllähän ne ajatukset pahalta tuntu ja ottaa vastaan se todellisuus asioista ja varsinkin kohdata ne kun on ajatellut asioista hieman enemmän :/



Mutta tiedän kyllä, että vuoden takainen työ itseni kanssa kohti parempaa oloa ja kroppaa ei ole mennyt hukkaan. Tunnustan ja myönnän, että liikun treenejen ohella nykyään vähemmän. Huomattavasti vähemmän. EI pelkät treenit ihmeitä tee. Missä on se minä joka juoksi pitkiä juoksulenkkejä hikipäässä keväästä- syksyyn? Näen asian valoisammin siinä määrin, että tuolla se jossain sisälläni kytee ja odottaa sopivaa hetkeä juoksu intoiluun !








En todellakaan palaa entiseen enkä edes katso taaksepäin elämässä. Katson eteenpäin kirkkain silmin ja toivekkain fiiliksin :)
 Nään asiassa sen hyvän puolen paremmasta itsestäni ja paremmasta kropasta.. jossain tuolla kaukana tulevaisuudessa ! Onhan sitä ihmisenä kasvanut ja muuttunut aikalailla vuoden aikana. Siitä olenkin tyytyväinen ja iloinen, että olen edes tähän asti päässyt itseni kanssa. Tosin se kunnon potku persuksille uupuu ! Päätin vihdoin ja viimein ratkaista asian sillä, että hommasin itselleni todella todella pitkän harkinnan jälkeen 2 pätevää personal trainer - valmentajaa entisestä kotikunnasta! Tapaaminen on jo ensiviikolla ja esitietolomake myös viittä vaille valmis :)
Toivon suuresti, että nämä kaksi todella ammattitaitoista kaverusta saavat myös minun omat tavoitteet realistiselle tasolle joiden myötä jaksaisin taas innostua tästä erillä tavalla kuin ennen :)









Kyllähän tämä asiana on sellaista myllerrystä välillä ettei aina voi kehua ! En minä ainakaan. Enkä yhtään ihmettele miksei suuret elämäntapamuutokset sovi kaikille. Pää ei välttämättä kestä sitä muutosta ja painetta asioista. Kyllä täytyy sanoa, että viimeiset kuukaudet on jotenkin tuntuneet niin niin vaikeilta tämän asian tiimoilta.
Kyllä on päätä koeteltu moneen otteeseen ja mielessä käynyt sekin, että eläisi ns. "normaalisti" vaikka onhan tämä tavallansa sitä "normaalia" siinä määrin missä sen ajattelee :)





Myllerryksistä perjantaisiin fiiliksiin! Tosiaan kun perheellisenä sitä vapaa-aikaa ei ole saati, että sitä pääsisi miehen kansssa kahdestaan jonnekkin, niin päästiin perjantaina !
Eihän edellisestä kerrasta ollut kuin reilut 3kuukautta aikaa :) Mulle riittää pienikin vapaa-aika harvakseltaan!
Ainakin osaa ja oppii arvostamaan elämässä pieniä asioita <3 Käytiin nimittäin keilaamassa Santasportilla tunti ja sieltä syömään Amarilloon ! Kyllä en kaloreita laskenut kun päästiin ravintolaan, sinne kun niin harvoin pääsee :) Nukkumaankin päästiin ajoissa 10 maissa illala ja täytyy sanoa, että 10tunnin yöunilla olo oli kuin uudelleen syntynyt :D Kyllä oli mahtava nukkua ennätysmäärä unta !










Tämmöistä! Niin ja saatiinhan me ihana siskokin meille viikonlopun viettoon :) Kyllä on ollut kivaa. Lähimmäiset. Ne on niitä tärkeimpiä tukihenkilöitä  !

-Miia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti